Over mij

Wat leuk dat u mijn website bezoekt.

Mijn naam is Theo. Ik ben werkzaam als lasser/apparatenbouwer en één van mijn hobby's is motor rijden. Werk en hobby, deze twee samen werd mijn eerste project; een kunstobject van een Harley gemaakt van de oude materialen.

Na een aantal zelfgemaakte motortjes kreeg ik uit diverse hoeken te horen dat ik daar eens wat meer mee moest doen. Zie hier het resultaat: een website vol met leuke zelfgemaakte metaalkunst, ook wel scrap art en metal art genoemd.

Staat er niets voor u tussen? Komt u dan nog eens terug, want de website wordt regelmatig bijgehouden en aangevuld met nieuwe leuke artikelen.

Heeft u zelf een idee? Vertel het mij gerust! In overleg met u kan ik veel maken.

Theo in de auto

Wilt u alles eens in het echt bekijken? Dan kunt u (alleen op afspraak) bij Theoos Metalart thuis langskomen. Contact opnemen of een afspraak maken kan via het contactformulier. We staan ook op (kunst)markten, zie de agenda voor een overzicht.


In de media
Theo Kroon maakt metal-art van lepels, vorken en motoronderdelen

Langedijker Nieuwsblad - Rodi Media - juli 2020

SINT-PANCRAS – Kijk op zijn website hoe Theo Kroon zijn stoere handgemaakte metal artikelen toont. Maar de creaties live zien, even aanraken, is een stuk spannender. In zijn huis in Sint Pancras staan, liggen of hangen tientallen creaties. Wat een ongelofelijke creatieve geest!

Klik hier om het hele artikel te lezen